dinsdag 11 juni, 2013

Nieuwe lezing Berthold Gunster!

Door Jan van Rossum om 15:53 uur
Trefwoord(en):

Lezing Lastige kinderen? 28 juni 2013 Rotterdam  Inspirerende lezing door Berthold Gunster gebaseerd op zijn laatste boek Lastige kinderen? Heb jij even geluk. Kinderen? Stop met ze op te voeden! Het is vastdenken: kijken naar wat er niet is en wel zou moeten zijn. Van een probleem een ramp maken.
Denk het om. Maak van een probleem een mogelijkheid. Hoe? Simpel. Door te kijken naar wat er is en wat er zou kunnen zijn. Van een gebrek een talent maken. Kortom een leerzame en leuke avond voor: alle ouders, onderwijzers, jeugdleiders, trainers, verzorgers, oma’s, peuterleiders, docenten, opa’s, badmeesters, hopmannen, kinderartsen, mentoren, gezinsvoogden, akela’s, kinderrechters, huisartsen, orthopedagogen, gezinsbegeleiders, pleegouders en alle anderen die kinderen en pubers een warm hart toedragen.

De lezing is op vijdag 28 juni in Rotterdam en begint om 20:00 uur en duurt ongeveer 50 minuten. Daarna is er een korte pauze. Na de pauze is er gelegenheid om te reageren en vragen te stellen. Berthold Gunster zal op basis van zijn Omdenkfilosofie de vragen beantwoorden.

Wat: Lezing door Berthold Gunster
Waar: Theater Zuidplein, Zuidplein 60-64 te Rotterdam
Tijd: 20:00 uur
Kosten: € 19,95 incl btw. Let op: Vrije plaatskeuze.
inschrijven